Innhold og Drift

Noe av det aller viktigste for å være synlig på sosiale medier er å poste jevnlig. Vi ser så mange bedrifter som poster gode innlegg når de først poster, det skjer bare alt for sjeldent. Det høres enkelt ut, men mange føler seg overveldet av alt som må gjøres når man driver bedrift.

Dette kan vi hjelpe deg med!

Vi sørger for at dine sosiale medier ser profesjonell ut og blir oppdatert jevnlig. Dette kan bety tre poster i uken eller flere om dagen, alt etter behov. Gjennom kreative konsepter, god historiefortelling, tekst og bilder, skaper vi innhold som engasjerer din målgruppe.

Pakker

Nummer 1.
1-2 poster i uken i en kanal, eller fordelt på to kanaler. Dette er for deg som ønsker en tilstedeværelse på sosiale medier, og en konto som blir oppdatert jevnlig. 

Nummer 2.
Her får du fem poster i uken. Det kan være fem poster i en kanal, eller f.eks tre poster på Instagram og to på Facebook. Alle postene vi produserer er forskjellig, og de vil være tilpasset den spesifikke kanalen og målgruppen dens. 

Nummer 3.
Med denne pakken poster vi hver dag på en kanal, eller syv poster fordelt på to kanaler. Hver gang du poster minner du følgerne dine på at du fins, så flere oppdateringer i uken gjør til at de tenker på deg oftere. Dette er for deg som virkelig ser verdien i sosiale medier og som ønsker en stor tilstedeværelse der. Ønsker du flere oppdateringer, skreddersyr vi en pakke som passer ditt behov.

Tilleggstjenester

Oppdatere stories
Her oppdaterer vi stories ett bestemt antall ganger i uken for å skape mer aktivitet og ett mer levende brand. Stories blir ofte sett av flere, og er enda en mulighet for å sende folk til hjemmesiden og mellom de ulike kanalene.

Engasjement
Vi svarer på henvendelser i sosiale medier, engasjerer oss med kontoer innenfor bedriftens målgruppe, og får på denne måten kontoen til å vokse organisk.