Pakker

Hva kan vi gjøre for deg?

KICK START

Kick start er pakken for deg som trenger å puste liv i dine sosiale medier. Få et realt løft med 1-2 dager dedikert til deg og din bedrift. Her får vi får ting gjort, tar bilder, skriver tekster og hjelper deg å optimalisere dine profiler og planlegge veien videre.

Vi har fokus på de områdene du trenger hjelp til. Dette kan blant annet være foto, der du får en bildebank til disposisjon, kreative idèer for hvordan skape engasjement, tips og triks til hvordan effektivisere drift av dine sosiale medier, veiledning i verktøy du kan bruke til innholdsproduksjon, effektivisering, og redigering - og innholdsplan for de neste månedene.


INNHOLD OG DRIFT AV SOSIALE MEDIER

Dette er pakken for deg som ser verdien i å være tilstede på sosiale medier, men ikke helt kommer i gang, eller føler at du mangler tid til å drifte det på egenhånd.

Vi planlegger, produserer og publiserer innhold til dine kanaler. Du setter grensene og vi tar oss av resten. En typisk pakke inkluderer ett fast antall poster på ulike sosiale medier, innholdsproduksjon, og daglig kontakt med dine følgere.

Vi sørger for at ting blir gjennomført, sånn at du kan fokusere på de sidene av bedriften din som du er best på!


RÅDGIVNING

Vet du ikke helt hvor du skal starte, eller føler at du mangler kunnskapen? Dette er pakken for deg som har mer behov for veiledning, enn hjelp til å utføre jobben.

Vi går igjennom dine sosiale medier, og kommer med tips og råd til hvordan du kan drifte og planlegge, hvor du bør ha fokus - og hvilke type innlegg som kan hjelpe din bedrift å vokse mer.

Vi jobber enten prosjektvis eller med faste møter gjennom året. Sammen legger vi en strategi for å nå dine langtidssmål.

Bor du ikke i Bergen eller omegn så tilbyr vi også denne tjenesten via Skype.


FOTO

Trenger du gode bilder du kan bruke på din hjemmeside, i sosiale medier eller i din markedsføring? Vi gir deg en bildebank som du disponerer fritt.

Dette kan f.eks være bilder av deg og din bedrift + ansatte. Stemningsbilder, detaljbilder, bilder av ditt lokale. Eller er du kanskje en up and coming influencer/bedrift, som trenger fine bilder til din Instagramprofil?

Vår bildepakke inneholder
- To timers fotoshoot (+ etterarbeid)
- 35 bilder til fritt bruk i din markedsføring
Pris: 3800 kr


  • Evt. reiseutgifter kommer i tillegg
https://stenersenmedia.no/wp-content/uploads/2019/05/kaffekopp-2-700x100.png

Kontakt oss