Tjenester

Månedlig pakke
Fra 10 000 kr + mva per måned.

Her står vi for drift og/eller innholdsproduksjon på månedlig basis. Sammen kartlegger vi behovene hos din bedrift, og tilpasser pakken etter dette. Du kan enten sette bort hele eller deler av driften av dine sosiale kanaler og markedsføring til oss.

En slik pakke kan inneholde alt fra innholdsproduksjon (bilder, video og tekst), til annonsering og kundeservice på sosiale medier.

Dette passer for deg som verken har tid eller lyst til å sette deg inn i sosiale medier, men vet at det er enormt viktig å være der.

Rådgivning
Fra 5000 kr + mva

Dette er for deg som har mer behov for veiledning, enn hjelp til å utføre selve jobben. Sammen legger vi en strategi for å oppnå dine mål, idèmyldrer og løser dine utfordringer med sosiale medier.

Vi jobber enten prosjektvis eller med faste møter gjennom året.

Bor du ikke i Bergen eller omegn så tilbyr vi også denne tjenesten via nett.

Workshops
Fra 14 000 kr + mva

En-to dagers workshop der vi sammen løser dine utfordringer med sosiale medier, og kommer skikkelig i gang. Etter endt workshop skal du sitte igjen med kunnskapen du trenger for å lage innhold som fenger, verktøy for å gjøre det mest mulig effektivt og en langsiktig plan.

Kurs/ Foredrag om sosiale medier og markedsføring:
Fra 20 000 kr + mva

Skreddersydd kurs eller foredrag til deg og din bedrift. Prisen bestemmes ut fra varighet, innhold, antall deltakere og reisevei.

Fotografering
Kontakt oss for priser.

Trenger du gode bilder du kan bruke på din hjemmeside, i sosiale medier eller i din markedsføring? Vi gir deg en bildebank som du disponerer fritt.

Dette kan f.eks være bilder av deg og din bedrift + ansatte. Stemningsbilder, detaljbilder, og bilder av lokalene.